Založ si blog

RE: RE: SMER-SD opäť manipuloval hlasovanie v relácii Na telo

Pán Záhoránsky, musím uviesť aj ja pár vecí na správnu mieru. Vaša argumentácia je logicky výborná, až na posledné odstavce, kde už vôbec výborná nie je.

Článok, ktorý ste poslal veľmi dobre a detailne rozoberá situáciu, ako je možné manipulovať hlasovanie v relácií. Technicky je to správny prístup, vyžaduje si však zásah do softvéru. Ja tvrdím, že manipuláciu je možné vykonať aj úplne transparentne, obyčajným posielaním hlasov. Tvrdím to v dnešnom článku, ktorý bol publikovaný krátku chvíľu pred Vašim.

Netvrdím, že je nemožné aby manipulácia prebiehala konkrétne u prevádzkovateľa, je však potrebné mať takú dohodu s treťou stranou, pričom taký predpoklad k mojej teórii nepotrebujem. Na konkrétnej forme ale nezáleží. V mojom dnešnom prvom článku o tom, ako prebiehala manipulácia u pána Kaliňáka rozoberám zároveň aj to, ako veľmi transparentne bez žiadnych dohôd je takúto manipuláciu možné vykonať, pričom je to úplne legálne.

Avšak tvrdíte, že „Fico určite nepotrebuje zvyšovať svoju obľúbenosť o desatinu podvodíkmi.“ A máte 100 percentnú pravdu. Až na to, že sa nejedná o zvyšovanie obľúbenosti o desatinu, ale o podstatne väčšiu hodnotu. Len si pozrite graf z môjho dnešného článku, ktorý tu opätovne uvádzam. Po kliknutí naň sa zobrazí celý článok.

Hovorí o momentálnom a okamžitom zvýšení počtu hlasov v prospech pána Kaliňáka. Kde sa z momentu, kedy mu prichádza 6 hlasov za minútu stane zlomovo 466 hlasov za minútu. Nerozumiem teda akým spôsobom sa chcete zastávať strany SMER-SD, ak reálne tvrdíte, že je možné hlasovanie takto manipulovať, pričom graf frekvencie jednoznačne poukazuje na to, že skokovo tam hlasy pribúdali. Chcem Vás požiadať, aby ste sa k tomuto bodu konkrétne vyjadrili.

Vyjadrili ste sa zároveň aj k pánovi Matovičovi. Mali ste voči nemu pomerne veľké výhrady. Ja ich mám tiež, ale tvrdiť, že podvádza pri hlasovaní je závažné tvrdenie. Preto som si dovolil spracovať reláciu z 29. januára 2012, kde pán Matovič a pán Procházka diskutujú. Len si kluďne porovnajme, či tam nachádzame také skokové správanie ako v prípade pána Kaliňáka.

Ja tam žiadne skokové správanie nevidím. Inak pán Matovič v tej relácii prehral, ale to nie je podstatné. Podstatné je, že z takéhoto grafu sa nedá vyčítať, že by nastal v ňom podvod. Narozdiel od toho grafu, ktorý sa týka pána Kaliňáka.

Alebo ak viete dokázať, že to tak nie je, tak to urobte, ja budem len a len rád. Pretože na podvody sa má poukazovať a budem veľmi rád, ak zároveň vyvrátite moje tvrdenia. Nezáleží mi na tom, aby som za každú cenu mal pravdu.

Dávam Vám preto k dispozícii zároveň CSV súbor s hlasovaním z 29. januára 2012, aby ste s tým mali menej zbytočnej práce. Ďalší CSV súbor s hlasovaním týkajúcim sa pána Kaliňáka z 13. novembra 2011 nájdete tu.

Manipulácia hlasovania relácie Na telo, 3. časť

07.03.2012

Manipulácia je preukázaná vysokým, 110 násobným, jednorázovým, skokovým nárastom frekvencie posielania hlasov jednému z kandidátov po troch minútach normálneho vývoja. Článok obsahuje odkaz na videozáznam, ale aj výsledky hlasovania automaticky spracované frekvenciou 25 snímkov za sekundu vo forme CSV súboru. Spôsob ako technicky zabezpečiť manipuláciu hlasovania [...]

SMER-SD opäť manipuloval hlasovanie v relácií Na telo

05.03.2012

Strana SMER-SD opätovne urobila závažnú chybu v manipulačnom procese v relácií Na telo zo dňa 4. marca 2012, vďaka čomu je opäť možné jednoducho preukázať manipuláciu. Samozrejme, aj v tomto je prípade k dispozícií videozáznam, aby informácie boli ľahko overiteľné. V poslednom článku, ktorý bol reakciou na reláciu z 12. februára 2012, som upozorňoval na vysokú [...]

Manipulácia hlasovania v relácií Na telo

14.02.2012

Téma týkajúca sa podozrenia manipulácie hlasovania v relácií Na telo je pomerne známa. Obzvlášť náročné je manipuláciu preukázať z verejne dostupných zdrojov. Ale vďaka hrubej chybe v procese manipulácie v relácii Na telo z 12. februára 2012 to možné je. A to najlepšie na tom je to, že si túto informáciu môžete overiť aj vy sami, práve teraz. Z verejne dostupného [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

moldavsky

Blog asi len o politike. Rád sa nechám vyviesť z omylu. V komentároch prosím o dôslednosť a logickosť. Nestojím o to, aby som mal pravdu. Ak ju viete logicky vyvrátiť, tak to prosím urobte. Je to vaša možnost aj povinnosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 58025x
Priemerná čítanosť článkov: 11605x

Autor blogu

Kategórie